Äänenmurros
Äänenmurros on Anna Sarasteen toimittama nuorten aikuisten keskusteluohjelma.
Ohjelman blogi löytyy osoitteesta aanenmurros.blogspot.com.

Mielenkiinnon kohdistaminen maan rajojen ulkopuolelle

Tämänkertaisessa Äänenmurroksessa keskustellaan siitä, miksi suomalaisten pitäisi kohdistaa mielenkiintoaan myös maan rajojen ulkopuolelle.

Aiheesta keskustelemassa ovat Tampereen Eurooppanuoret ry:n puheenjohtaja Hanna Harrison ja Tampereen Amnesty-ryhmän edustaja Anu-Elina Ervasti.

Äänenmurroksen toimittaa Anna Saraste.

ACTA-sopimus ja sananvapaus internetissä

Äänenmurroksessa keskustellaan tällä kertaa ACTA-sopimuksesta ja sananvapaudesta internetissä.

Mukana keskustelemassa ovat Piraattipuolueen Pirkanmaan piirisihteeri Tiina Malinen ja Iron Sky -elokuvan käsikirjoittaja Jarmo Puskala. Puskala toimii myös opetus- ja kulttuuriministeriön tekijänoikeusasioiden neuvottelukunnassa.

Ohjelman toimittaa Anna Saraste.

Kunnallisvaalit

Äänenmurroksessa keskustellaan tällä kertaa tulevan syksyn kunnallisvaaleista.

Mukana keskustelemassa ovat Vihreän vasemmiston opiskelijapoliitikko sekä Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokas Tiina Heikkilä ja Keskusta-aktiivi Juha Iso-Aho.

Ohjelman toimittaa Anna Saraste.

Kerro se lyhyesti -dokumenttielokuva

Tämänkertaisessa Äänenmurros-ohjelmassa tutustutaan Kerro se lyhyesti -dokumenttielokuvaan, joka tekee läpileikkauksen suomalaiseen lyhytelokuvaan. Dokumentin ovat ohjanneet Tampereen yliopiston opiskelijat Noora Laaksonen, Mari Lukkari ja Sanna Savikko, ja sen ovat tuottaneet Seppo Kangaspunta ja Iikka Vehkalahti yliopiston Viestinnän, median ja teatterin yksiköstä.

Ohjelman toimittaa Anna Saraste.

Kosovon tilanne siviilikriisinhallinnan näkökulmasta

Äänenmurroksessa keskustellaan tällä kertaa entisen Jugoslavian maiden ja erityisesti Kosovon tilanteesta siviilikriisinhallinnan näkökulmasta.

Mukana keskustelemassa on Riikka Juuma, joka palasi viime vuoden lopulla Kosovosta siviilikriisinhallintatehtävistä.

Ohjelman toimittaa Anna Saraste.

Israel–Palestiina -konflikti

Äänenmurroksessa keskustellaan tällä kertaa Israel–Palestiina -konfliktista.

Mukana keskustelemassa ovat Bruno Jäntti ja Johannes Hautaviita ICAHD Finlandista.

Äänenmurroksen toimittaa Anna Saraste.

Nuoret ja ympäristöasiat

Äänenmurroksessa keskustellaan tällä kertaa ympäristöasioista ja niihin vaikuttamisesta. Mukana keskustelemassa ovat Annastiina Airaksinen, joka toimii aktiivina Greenpeacen Tampereen paikallisryhmässä, sekä Mirva Talusen, joka kuuluu Tamyn ympäristövaliokuntaan ja on osallistunut mm. Porkkanamafian toimintaan.

Keskustelua johdattaa Anna Saraste.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskevat kysymykset

Äänenmurroksessa keskustellaan tällä kertaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskevista ajankohtaisista kysymyksistä. Mukana keskustelussa on Mikko Väisänen Pirkanmaan SETA ry:stä.

Äänenmurroksen toimittaa Anna Saraste.

Talouskeskustelu

Äänenmurros-keskusteluohjelmassa pohditaan tällä erää euroalueen talousongelmia. Mukana keskustelussa ovat Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Riina-Eveliina Eskelinen sekä sosiologian opiskelija ja bloggaaja Antti Ronkainen.

Keskustelua johdattelee Anna Saraste.

Globaali talous ja vaikuttamismahdollisuudet

Äänenmurroksessa keskustellaan tällä kertaa globaalista taloudesta ja vaikuttamismahdollisuuksista. Mukana keskustelussa ovat Eeva Talvikallio Suomen Attacista ja Joona Hermanni Mäkinen Parecon Finlandista.

Äänenmurroksen toimittaa Anna Saraste.

Julkaise syötteitä