Lämpiö

Takomo percussions

Tällä kertaa Lämpiössä pohditaan, mitä näyttämöllä voi ja saa tehdä. Teatterimaailmasta siis siirrytään hieman laveampaan käsitykseen näyttämötaiteista. Lämpiössä Jyri Siimeksen haastateltavana on Takomo percussionsin Timo Hakala ja Mikko Renfors.

Tiedosto: 

Poikateatteri

Mitä tapahtuu, kun pojat pääsevät keskenään tekemään teatteria? Vastaus saattaa löytyä, kun Jyri Siimes käsittelee asiaa Lämpiö-ohjelmassaan.

Tiedosto: 

Vadelmavenepakolainen

Tällä kertaa Lämpiö-ohjelamassa käsitellään Tampereen teatterin Vadelmavenepakolainen-näytelmää. Ohjelman toimittaa Jyri Siimes.

Tiedosto: 

Next to Normal ja Rent

Tämänkertaisessa Lämpiössä käsitellään musikaaleja. Jyri Siimes pureutuu Tampereen teatterin Next to Normaliin sekä Helsingin Aleksanterinteatterin Rentiin.

Tiedosto: 

Lento

Tämänkertaisessa Lämpiössä kuullaan arvostelun muodossa ajatuksia Sirkku Peltolan Lento-näytelmästä. Lämpiön toimittaa ja näytelmää pohtii Jyri Siimes.

Tiedosto: 

Tampereen harrastajateatterifestivaalit

Tällä kertaa Lämpiössä paneudutaan Tampereen harrastajateatterifestivaaleihin. Haastateltavana on Tampereen Harrastelijateatterit ry:n puheenjohtaja Suvi Salmi. Ohjelman toimittaa Jyri Siimes.

Tiedosto: 

Musikaaliähky

Tampere mielletään Suomen teatteripääkaupungiksi. Nyt näyttää siltä, että Tampereesta on tulossa myös maamme musikaalipääkaupunki. Onko Tampereella musikaaliähky? Lämpiössä asiaa pohtii Jyri Siimes.

Tiedosto: 

Teatterikauden avaus

Syksyn 2012 ensimmäisessä Lämpiö-ohjelmassa perehdytään alkaneen teatterikauden tarjontaan Tamperelaisissa teattereissa.

Tiedosto: 

Lämpiö 9.2.2012: Teattereiden tuleva syksy

Tämänkertaisessa teatterimaailman erikoisohjelma Lämpiössä suunnataan katseet tamperelaisten teattereiden tulevan syksyn tarjontaan.

Ohjelman toimittaa Jyri Siimes.

Tiedosto: 

Lämpiö 12.1.2012: Miika Muranen

Teatterimaailman erikoisohjelma Lämpiössä vierailee teatteriohjaaja Miika Muranen.

Lämpiön toimittaa Jyri Siimes.

Tiedosto: 
Julkaise syötteitä